Νέα διαρροή φωτογραφιών για τα Samsung Galaxy S10

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα διαρροή φωτογραφιών για τα Samsung Galaxy S10
Έτσι θα είναι το Galaxy S10 Lite - το οποίο μπορεί και να λέγεται S10E, το Galaxy S10, και το Galaxy S10+.

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση ων νέων μοντέλων της σειράς Galaxy S10 να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι φήμες και οι διαρροές για το πως τα νέα μοντέλα θα μοιάζουν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο μάλιστα, ο γνωστός για την «εκ των έσω» πληροφόρησή του Evan Blass (@evleaks) ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία που απεικονίζει το πίσω μέρος και των τριών νέων συσκευών που θα δούμε σε ένα μήνα από τώρα.

Aπό αριστερά προς τα δεξιά όπως φαίνεται στη φωτογραφία βλέπουμε πρώτο το Galaxy S10 Lite - το οποίο μπορεί και να λέγεται S10E, το Galaxy S10, και το Galaxy S10+. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία η οικονομικότερη έκδοση διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, ενώ οι δύο ακριβότερες έχουν τριπλή κύρια κάμερα.

Σύμφωνα με το GSMarena μάλιστα, η οικονομικότερη συσκευή δεν θα διαθέτει αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος ενώ μπορεί να απουσιάζει και ο ενσωματωμένος στην οθόνη αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με τεχνολογία υπέρυθρων.

Από τις φωτογραφίες δεν αποκαλύπτεται κάποια άλλη πληροφορία παρά μόνο ότι και οι τρεις συσκευές διαθέτουν κουμπί για τον ψηφιακό βοηθό Bixby

Να υπενθυμίσουμε ότι με βάση ότι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα η κορυφαία συσκευή της σειράς Galaxy S10+ θα διαθέτει διπλή εμπρόσθια κάμερα για selfies, ενώ το Galaxy S10 θα διαθέτει μονή κάμερα. Οι οθόνες όλων των συσκευών θα είναι τύπου «Infinity-O» με «οπές» για τις εμπρόσθιες κάμερες και όχι εγκοπές (notch).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider