Τα Airpods της Apple ιδανικό εργαλείο για.... παρακολούθηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Airpods της Apple ιδανικό εργαλείο για.... παρακολούθηση
Το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ακούτε συνομιλίες από το διπλανό δωμάτιο

Διχογνωμία μεταξύ των χρηστών έχει προκαλέσει ένα όχι και τόσο γνωστό μέχρι χθες χαρακτηριστικό των Airpods που αρχικά σχεδιάστηκε για να διευκολύνει άτομα με προβλήματα ακοής αλλά εντέλει αποδεικνύεται ένα χρήσιμο εργαλείο για υποκλοπές. Ο λόγος για το Live Listen, όπου χρήστες στο

Reddit και στο Twitter, επισημαίνουν ότι σε συνδυασμό με τα Airpods μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούτε συνομιλίες που διεξάγονται στο διπλανό από εσάς δωμάτιο.

«Αν έχετε τα AirPods, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το "Live Listen" και να αφήσετε το τηλέφωνό σας σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού και να αποχωρήσετε. Από τα Airpods σας θα ακούσετε εύκολα τι συζητιέται ακόμα κι αν δεν είστε στο χώρο» επισημαίνει κάποιος στο Twitter καταλήγοντας «μπορείτε να με ευχαριστήστε αργότερα».

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Live Listen», αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει τα AirPods σας και να μπείτε στο drop down μενού του iPhone όπου και θα δείτε το σύμβολο των ακουστικών με το αντίστοιχο «on-off».

Αφού το ενεργοποιήσετε,μπορείτε μέχρι και να τροποποιήσετε την ευαισθησία του ακουστικού, ώστε να λαμβάνει περισσότερο ή λιγότερο ήχο.

airpods listen live

Στην συζήτηση που έχει ξεκινήσει ευρέως στο Twitter, όταν το ελάχιστα γνωστό χαρακτηριστικό των Aipods έγινε viral, κάποιοι φαίνονται επιφυλακτικοί υοπγραμμίζοντας ότι αποτελεί εργαλείο κλειδί για μελλοντικούς υποκλοπείς.

«Η λειτουργία Live Listen του iPhone σε συνδυασμό με τα AirPods θα προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον» αναφέρει ένας χρήστης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider