Στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Κροατία, μετακομίζει το δεύτερο σε ιεραρχία μεγαλοστελέχος του ΟΤΕ, κ. Κώστας Νεμπής.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, αρχικά εσωτερικά και στη συνέχεια στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Chief Commercial Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2019 Πρόεδρος του Συμβουλίου Διεύθυνσης (Management Board) και Διευθύνων Σύμβουλος στην Hrvatski Telekom, θυγατρική εταιρεία της Deutsche Telekom στην Κροατία, στη θέση του κ. Davor Tomaskovic, ο οποίος αποχωρεί από την Deutsche Telekom στις 31 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η εν λόγω επιλογή αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση, σε επίπεδο Ομίλου Deutsche Telekom, της αξίας και των δυνατοτήτων των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ και του έργου που γίνεται στην εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Νεμπή. Όπως διευκρινίστηκε «η απόφαση για την κάλυψη των καθηκόντων του κ. Νεμπή, θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Νεμπής είχε αναλάβει καθήκοντα Chief Commercial Officer Consumer Segment, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, το 2016.

O K. Νεμπής έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών από θέσεις ευθύνης, εντός και εκτός Ομίλου ΟΤΕ κι έχει εισφέρει σημαντικά  στην καθιέρωση της ηγετικής θέσης του Ομίλου στην ελληνική αγορά, στην ενοποίηση και το μετασχηματισμό της εμπορικής λειτουργίας Σταθερής και Κινητής, την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών και τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.