ΕΤΑΔ: Προκηρύσσει διαγωνισμούς για δύο παραθαλάσσιες εκτάσεις στην Πιερία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΤΑΔ: Προκηρύσσει διαγωνισμούς για δύο παραθαλάσσιες εκτάσεις στην Πιερία
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός  των διαγωνισμών είναι η ήπια τουριστική ανάπτυξη των ακινήτων. Μέχρι την 13 Μαΐου η προθεσμία για τις προσφορές.

Τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειοδοτικών διαγωνισμών (e-auctions), για την μακροχρόνια εκμίσθωση για 12 έτη με δυνατότητα παράτασης για 8 επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών, των ακινήτων με ΑΒΚ 338 και 339, που βρίσκονται στην παραλία Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης Πιερίας γνωστοποίησε την Τετάρτη η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός των διαγωνισμών είναι η ήπια τουριστική ανάπτυξη των ακινήτων σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς δόμησης τους και με την εν γένει και ειδική νομοθεσία που τα διέπει. Ο μισθωτής θα αναλάβει πλήρως τις σχετικές δαπάνες για την ανάπτυξη των ακινήτων.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων στην εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider