Τι επισημαίνουν κύκλοι της Greenhill για τις εξελίξεις στην Ελλάκτωρ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι επισημαίνουν κύκλοι της Greenhill για τις εξελίξεις στην Ελλάκτωρ
«Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποφεύγει την πραγματικότητα» σχολιάζουν παράγοντες της εταιρείας.

Κύκλοι της Greenhill Investments Limited, έκαναν το ακόλουθο σχόλιο για τις εξελίξεις στον όμιλο Ελλάκτωρ.

«Μια σημαντική ελληνική επιχείρηση, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποφεύγει την πραγματικότητα. Αποδεικνύονται ανίκανοι να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και αποδίδουν τις ευθύνες στους προηγούμενους. Αποτυγχάνουν να καταθέσουν προσφορά για το μεγαλύτερο σήμερα κατασκευαστικό έργο, την παραχώρηση της Εγνατίας και ρίχνουν τις ευθύνες σε ξένη εταιρία της κοινοπραξίας.

Αδυνατούν να πείσουν για την αναγκαιότητα μεγάλης αύξησης κεφαλαίου που έχουν εξαγγείλει και ενοχοποιούν μετόχους επειδή υποτίθεται δεν ενδιαφέρονται. Ρίχνουν στα βράχια την έκδοση ομολογιακού δανείου ανακοινώνοντας ότι η τράπεζα που το είχε αναλάβει απειλήθηκε από κάποιους για κάτι που δεν είναι σαφές. Επιτίθενται με ανοίκειες εκφράσεις στους βασικούς μετόχους της εταιρείας που θεωρητικά είναι εργοδότες τους. Είναι πολύ απασχολημένοι, ετοιμάζουν το επόμενο λάθος τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider