Η έπαυλη του Fresh Prince Γουίλ Σμιθ βγαίνει στο Airbnb με μόλις 30 δολάρια τη βραδιά (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η έπαυλη του Fresh Prince Γουίλ Σμιθ βγαίνει στο Airbnb με μόλις 30 δολάρια τη βραδιά (pic)
Αγγελία για την πολυτελή έπαυλη του «The Fresh Prince of Bel-Air» στο Airbnb, με κόστος μόλις 30 δολάρια τη βραδιά! 

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο των 30 ετών από την προβολή της διάσημης αμερικανικής σειράς «The Fresh Prince of Bel-Air» ο Γουίλ Σμιθ.

Πρόκειται για τη σειρά που έβαλε στον τηλεοπτικό «χάρτη» τον πετυχημένο ηθοποιό και επιχειρηματία, ο οποίος την τιμά βάζοντας αγγελία για την πολυτελή έπαυλη στο Airbnb, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με κόστος μόλις 30 δολάρια τη βραδιά!

Σύμφωνα με το the Richest, οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν από τις 29 Σεπτεμβρίου και η περίοδος φιλοξενίας θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, 2, 5, 8, 11 και 14 Οκτωβρίου, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη του Boys & Girls Clubs στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας για τη διασπορά του κορονοϊού, κάθε κράτηση αφορά από 1 μέχρι 2 άτομα τα οποία θα πρέπει να μένουν στην πολιτεία της Καλιφόρνια, όπου και βρίσκεται το ακίνητο, ενώ θα πρέπει να κατοικούν στο ίδιο σπίτι για να γίνουν δεκτοί.

Παράλληλα, οι τυχεροί που θα καταφέρουν να κατοχυρώσουν την κράτηση θα έχουν πρόσβαση σε μία γκαρνταρόμπα εμπνευσμένη από τη σειρά!

Δείτε το σχετικό post του Γουίλ Σμιθ:

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider