Ακίνητο για την ΑΑΔΕ με ενοίκιο 37.200 ευρώ ψάχνει το δημόσιο

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακίνητο για την ΑΑΔΕ με ενοίκιο 37.200 ευρώ ψάχνει το δημόσιο
Σήμερα επαναπροκηρύχθηκε η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των Κεντρικών Υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Σε αναζήτηση ακινήτου για τη στέγαση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του Ειδικού Νομικού Γραφείου Δημοσίων Εσόδων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) βρίσκεται η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Σήμερα επαναπροκηρύχθηκε η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των Κεντρικών Υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σύμφωνα με την προκήρυξη η η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου αναζητεί χώρους συνολικής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατυσκάλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) 3.100 τ.μ. περίπου, ήτοι ωφέλιμης επιφάνειας γραφειακών και αρχειακών χώρων 2.480 τ.μ..

Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται σε ακτίνα χιλίων (1.000) μέτρων από το κεντρικό κτήριο διοίκησης της ΑΑΔΕ, που βρίσκεται επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας 10. Το ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται στην προκήρυξη στο ποσό των 37.200 ευρώ.

Το μηνιαίο μίσθωμα που θα προκύψει τελικά από τη δημοπρασία θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως από την έναρξη του τετάρτου έτους της μίσθωσης, κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου.

Η μίσθωση του ακινήτου θα αρχίσει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο και θα λήξει μετά την πάροδο 12 ετών, η δε δημοπρασία θα γίνει στις 3-9-2020, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 11:00 έως 12:00 π.μ., στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Αθηνών-Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider