Grivalia: Πώς θα αναβιώσουν τα «Αστέρια Γλυφάδας»

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Grivalia: Πώς θα αναβιώσουν τα «Αστέρια Γλυφάδας»
Η Grivalia Hospitality, το 25% της οποίας ανήκει στη Grivalia Properties και θα περάσει στη Eurobank, ελέγχει το 80% της εταιρείας «Ναυσικά ΑΕ».

Σε δύο φάσεις θα προχωρήσει η τουριστική ανάπτυξη που σχεδιάζει στα «Αστέρια» της Γλυφάδας η Grivalia Hospitality. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την μεταφορά των καταστημάτων εστίασης και κέντρων διασκέδασης που λειτουργούν σήμερα στην έκταση, ενώ στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το τέλος του έτους να έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός που θα αναδείξει την τεχνική εταιρεία η οποία θα αναλάβει την κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Properties Γιώργος Χρυσικός την Παρασκευή στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Grivalia κατά την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση με την Eurobank, οι εργασίες για τη μεταφορά των υφιστάμενων καταστημάτων στα «Αστέρια» θα ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να είναι έτοιμοι οι νέοι χώροι μέχρι το τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου.

Η Grivalia Hospitality, το 25% της οποίας ανήκει στη Grivalia Properties και θα περάσει στη Eurobank, ελέγχει το 80% της εταιρείας «Ναυσικά ΑΕ» που έχει αναλάβει τη παραχώρηση της έκτασης. Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας περιλαμβάνει ξενοδοχείο 400 κλινών και καταστήματα εστίασης, χώρους αναψυχής και κέντρα διασκέδασης.

Εκτός από τα «Αστέρια» της Γλυφάδας, στο τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality βρίσκεται και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amazoe στo Πόρτο Χέλι, η ξενοδοχειακή μονάδα «Meli Palace» στα Μάλια της Κρήτης καθώς και το διατηρητέο κτίριο που στέγαζε το ιστορικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» στην Θεσσαλονίκη που μετατρέπεται σε boutique ξενοδοχείο. Ακόμη, η Grivalia Hospitality είχε αποκτήσει από την Dolphin Capital Investors και το 60% της εταιρείας που ελέγχει το νησί Pearl Island στον Παναμά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider