Η Grivalia αγοράζει τέσσερα supermarket σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Grivalia αγοράζει τέσσερα supermarket σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 
To συνολικό τίμημα θα φθάσει τα 119 εκατ. ευρώ, ενώ η απόδοση της επένδυσης βρίσκεται κοντά στο 9%.

Δεσμευτικό προσύμφωνο για την απόκτηση τεσσάρων ακινήτων – υπεραγορών, δύο εκ των οποίων στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη, έναντι συνολικού τιμήματος σχεδόν 119 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Grivalia Properties.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα ακίνητα διαθέτουν συνολική επιφάνεια 90.000 τμ περίπου, αποτελούμενα από χώρους κύριας χρήσης καθώς και υπόγειους βοηθητικούς χώρους και είναι πλήρως εκμισθωμένα σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο. Η απόδοση της επένδυσης βρίσκεται κοντά στο 9%.

«Το οριστικό συμβόλαιο θα υπογραφεί εντός προσυμφωνημένης προθεσμίας από την υπογραφή του δεσμευτικού προσυμφώνου και υπό τον όρο της προηγούμενης εκπλήρωσης προϋποθέσεων που περιγράφονται αναλυτικά σε αυτό. Το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί κατά την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου ανέρχεται σε 117,06 εκατ. ενώ, βάσει της συμφωνίας, προβλέπεται και καταβολή συμπληρωματικού τιμήματος ύψους 2,1 εκατ. ευρώ μετά την πάροδο συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας και εφόσον συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider