Ενοικιάζει τα γραφεία του πρώην ΔΟΛ η Εθνική (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ενοικιάζει τα γραφεία του πρώην ΔΟΛ η Εθνική (pic)
Προχωράει με την ενοικίαση των γραφείων του πρώην ΔΟΛ η Εθνική.

Ενοικιάζονται τα πρώην γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου.

Για τα γραφεία αναζητείται ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλλει ελάχιστο ενοίκιο της τάξεως των 115 χιλ. ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Eθνική Leasing σκοπεύει να πραγματοποιήσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές, για την ενοικίαση του ακινήτου για περίοδο έξι ετών με δυνατότητα επέκτασης της μίσθωσης για επιπλέον 6 χρόνια κατόπιν επαναδιαπραγμάτευσης. Ο διαγωνισμός ορίστηκε για τις 20 Μαρτίου, με την ελάχιστη τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 115.000 ευρώ, ενώ η εγγύηση για τη συμμετοχή ειναι στις 230.000 ευρώ.

Ως προς τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, πρόκειται για πολυώροφο κτίριο, το οποίο είναι συνολικής επιφανείας 14.957 τ.μ και έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφάνειας 1.985 τ.μ.. Με βάση τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας, στον μισθωτή παρέχεται και το δικαίωμα υπεκμίσθωσης, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Leasing, ενώ η εγγύηση συμμετοχής στη διαδικασία, την οποία θα πρέπει να καταβάλλει ο υποψήφιος μισθωτής είναι στις 230 χιλ. ευρώ.

Δείτε το ενοικιαστήριο εδώ:

ΔΟΛ


Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider