Σε ηλικία 18 ετών η Αλίσα Κάρσον έχει καταφέρει να γίνει η νεότερη - υπό εκπαίδευση - αστροναύτης και στον... ελεύθερο της χρόνο να σχεδιάσει την πρώτη «διαστημική» βαλίτσα με το λογότυπο της NASA και το Forbes μας την συστήνει. 

Η νεαρή αστροναύτης συνεργάζεται με την Horizn Studios, μια εταιρεία ταξιδιωτικών ειδών με έδρα το Βερολίνο, για να δημιουργήσουν την πρώτη -στο είδος της - σειρά με βαλίτσες για «ταξίδια στο διάστημα».

«Ξέρουν τις βαλίτσες και εγώ ξέρω το διάστημα, οπότε ήταν ο τέλειος συνδυασμός για το μέλλον και τον διαστημικό τουρισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάρσον.

Η βαλίτσα είναι εξαιρετικά ελαφριά, διπλώνει και έρχεται με μια «έξυπνη» οθόνη που θα επιτρέπει τους «ταξιδιώτες» του Άρη να βλέπουν βίντεο και να καλούν στο σπίτι τους, στη Γη. 

«Είναι η βαλίτσα του μέλλοντος, ειδικά σχεδιασμένη για τον διαστημικό τουρισμό, με το που 'αρχίσουμε' να στέλνουμε... τουρίστες στο διάστημα!»

Η σειρά θα είναι συλλεκτική και η πρώτη βαλίτσα Limited NASA Edition Cabin Trolley κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουλίου, την ημέρα επετείου της προσελήνωσης του Apollo 11.

Η τιμή της είναι στα 700 δολάρια και είναι εξαιρετικά οικονομική, αν σκεφτεί κανείς πως η κανονικές βαλίτσες της σειράς - που θα κυκλοφορήσουν το 2030 - θα έχουν λιανική τιμή πώλησης άνω των 50.000 δολαρίων!