Η ΙΟΝ «εκπαιδεύει» το κοινό να απολαμβάνει τη σοκολάτα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΙΟΝ «εκπαιδεύει» το κοινό να απολαμβάνει τη σοκολάτα
Ψηφιακό ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας.

Η αγάπη για τη σοκολάτα οδήγησε τη σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση της εκπαιδευτικής πύλης με τίτλο IONchocopedia (www.ionchocopedia.gr) που θα φιλοξενείται ως microsite στην εταιρική της ιστοσελίδα (www.ion.gr).

Μέσα από εικόνες, αφίσες, κείμενα και ένα ειδικά σχεδιασμένο βίντεο, ο επισκέπτης μπαίνει στην εκπαιδευτική πύλη και ξεκινάει ένα συναρπαστικό διαδραστικό ταξίδι στην ιστορία της σοκολάτας. Το ταξίδι ξεκινάει από τις μακρινές τροπικές χώρες, στη συνέχεια παρουσιάζει τα στάδια της συγκομιδής, μεταφοράς, φύλαξης, επεξεργασίας των σπόρων του κακάο, συνεχίζει με τη βιομηχανική παραγωγή και καταλήγει στη δημιουργία του τελικού προϊόντος που κυριαρχεί στις καρδιές των καταναλωτών κάθε ηλικίας. Στην εκπαιδευτική πύλη παρουσιάζονται και λαχταριστοί τρόποι απόλαυσης της σοκολάτας, από όλο τον κόσμο, καθώς και διατροφικές συμβουλές από ειδικούς διατροφολόγους.

Στόχος της εκπαιδευτικής πύλης Chocopedia είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους, καθώς και σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς .

Ως η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την εισαγωγή και επιλογή του κόκκου κακάο έως το τελικό προϊόν, η ΙΟΝ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην ανάδειξη των υπεύθυνων πρακτικών και καινοτόμων διαδικασιών της σε κάθε στάδιο παραγωγής και η εκπαιδευτική πύλη Chocopedia εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργοποίησης της εταιρείας στην Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα την Εκπαίδευση-Ενημέρωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider