Πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης από τη Μέλισσα Κίκιζας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης από τη Μέλισσα Κίκιζας

Σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιεί η Μέλισσα Κίκιζας με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων σε Αθήνα και Λάρισα. Η επιχείρηση διοργάνωσε πρωτοβουλίες ενίσχυσης των κοινωνικών παντοπωλείων, των νέων αγροτών και αρκετών ιδρυμάτων ενώ κάποιες δράσεις είχαν στόχο την προστασία τους περιβάλλοντος.

Πριν από λίγες ημέρες οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους συμμετείχαν σε εργασίες συντήρησης και καθαρισμού του ιδρύματος « Ο Καλός Ποιμήν» στον Πειραιά. Πρόκειται για μία στέγη ανηλίκων που φιλοξενεί 40 παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μένουν με τις οικογένειές τους. Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν αφορούσαν την εξυγίανση του περιβάλλοντα χώρου, τον καθαρισμό, το βάψιμο και το χριστουγεννιάτικο στολισμό του οικήματος.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το δΔήμο Λάρισας εντοπίστηκαν 10 πάρκα που χρειάζονταν καθαρισμό και η δράση υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή των 200 εργαζομένων της εταιρείας.

Ανάλογη στήριξη έλαβε και το κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας όπου προσφέρθηκαν τρόφιμα.

Σχετικά με τις συγκεκριμένες δράσεις, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αλέξανδρος Κίκιζας, δήλωσε: «Όσο οι ανάγκες των συνανθρώπων μας μεγαλώνουν και οι πόροι του δημοσίου μειώνονται, νιώθουμε υποχρέωση να στηρίζουμε με όλα μας τα μέσα την τοπική κοινωνία. Σήμερα νιώσαμε υπερήφανοι για τον ενθουσιασμό με τον οποίο όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας αντεπεξήλθαν στο κάλεσμα της δράσης εθελοντισμού. Ήταν μια κίνηση που είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά έδωσε παράλληλα ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα οφέλη του εθελοντισμού και για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος στα παιδιά μας. Η υπόσχεσή μας είναι η συγκεκριμένη ενέργεια να είναι μόνο η αρχή μιας σειράς τέτοιων δράσεων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider