Σημαντική δωρεά από τη Nestlé Ελλάς στο ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σημαντική δωρεά από τη Nestlé Ελλάς στο ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία»
Η εταιρία δωρίζει 6 παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». 

Σε μια σημαντική δωρεά προχωράει η Nestlé Ελλάς, ανταποκρινόμενη στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα. Η εταιρία δωρίζει 6 παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». 

Ειδικότερα, πρόκειται να δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών. 

insider

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

insider

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Nestlé Ελλάς συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών της τρέχουσας περιόδου. Η εταιρία προέβη τον περασμένο Απρίλιο και σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατά την περίοδο του lockdown. Σήμερα αποδεικνύει εμπράκτως για ακόμη μια φορά ότι θέλει να συμβάλλει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα ειδικά αυτήν την περίοδο, επενδύοντας στην υγεία των παιδιών.

Sponsored by Nestlé

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider