Στη Novibet Μένουμε Ασφαλείς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Novibet Μένουμε Ασφαλείς
Οι συντονισμένες δράσεις της εταιρείας για την προστασία των εργαζομένων εν μέσω κορωνοϊού.

Με την πανδημία του COVID-19 να βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση, η πρόληψη και η προστασία όλων μας, με στόχο να μειώσουμε τα περιθώρια διασποράς του ιού αποτελεί βασική προτεραιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, και με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, η Novibet, ακολουθεί πιστά τα μέτρα και τις επίσημες οδηγίες που έχει ορίσει η κυβέρνηση. Έχοντας υιοθετήσει ένα δυναμικό πλάνο προστασίας και πρόληψης, το οποίο αναπροσαρμόζεται διαρκώς με βάση τις εξελίξεις και τον κεντρικό σχεδιασμό της χώρας, η Novibet στοχεύει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας υπεβλήθη σε ρινική και φαρυγγική εξέταση για ανίχνευση RNA του ιού SARS-CoC-2 ο οποίος προκαλεί τη λοίμωξη COVID-19. Επίσης, η εταιρεία συμμορφούμενη πλήρως με τις νέες διατάξεις, έχει υιοθετήσει το σύστημα τηλε-εργασίας, διαμορφώνοντας, παράλληλα, ένα πλάνο εκ περιτροπής εργασίας για το προσωπικό και παρέχοντας τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τη διευκόλυνση της εργασίας εξ-αποστάσεως.

Στους χώρους της εταιρείας, τηρούνται όλες οι απαραίτητες αποστάσεις, ενώ, διατίθεται και ο αναγκαίος εξοπλισμός (αντισηπτικά, προστατευτικές μάσκες) που επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στις εγκαταστάσεις να παραμένουν ασφαλείς. Το μέτρο της χρήσης προστατευτικής μάσκας τηρείται από το σύνολο του προσωπικού, ενώ ειδική σήμανση, η οποία ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έχει τοποθετηθεί σε όλα τα κομβικά σημεία του κτιρίου, με στόχο τη διαρκή ενημέρωση των ανθρώπων της Novibet για την προσωπική και συλλογική υγιεινή. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, καθώς και τα γραφεία απολυμαίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ ακολουθείται η πολιτική “Clean-desk” για τη διευκόλυνση της καθημερινής καθαριότητας.

Παράλληλα, η Novibet, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ενισχύοντας το έργο των «Γιατρών του Κόσμου-Ελλάδας», με στόχο την θωράκιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων απέναντι στους κινδύνους της πανδημίας. Με την πρόσφατη προσφορά περισσότερων από εκατόν εβδομήντα τεστ αντισωμάτων στους «Γιατρούς του Κόσμου- Ελλάδας», η Novibet ενίσχυσε ουσιαστικά τη δράση τους για τον έγκαιρο εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων του ιού σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, με απώτερο στόχο τον άμεσο περιορισμό μετάδοσης του και τη θωράκιση της δημόσιας υγείας.

Ως εταιρία, συμβάλουμε κατά το δυνατόν στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού με μέτρα που υπαγορεύονται τόσο από τις Αρχές όσο και από την προσωπική δέσμευσή μας να παραμένουμε ασφαλείς.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider