Μεγάλες εταιρείες καλλυντικών αναλαμβάνουν δράση κατά των φυλετικών διακρίσεων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεγάλες εταιρείες καλλυντικών αναλαμβάνουν δράση κατά των φυλετικών διακρίσεων
Οι εταιρείες καλλυντικών συμβάλλουν οικονομικά, ηθικά και επικοινωνιακά στην καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Οι επώνυμες μάρκες ομορφιάς λαμβάνουν θέση ενάντια στη φυλετική αδικία, συμβάλλοντας οικονομικά, ηθικά και επικοινωνιακά στην καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Πρόσφατα, η εταιρεία καλλυντικών Lipslut - η οποία πωλεί κραγιόν εμπνευσμένα από πολιτικές προσωπικότητες και κοινωνικά θέματα - ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει το 100% των κερδών σε οργανισμούς που υποστηρίζουν την κοινότητα των Αφροαμερικανών. Συγκεκριμένα, η μάρκα θα προσφέρει δωρεά στο Black Lives Matter, την Πρωτοβουλία Ίσης Μεταχείρισης και στο Ταμείο Νομικής Άμυνας και Εκπαίδευσης NAACP.

Σε ένα email που στάλθηκε στο Insider.com, η ιδρυτής Katie Sones είπε ότι ελπίζει ότι η Lipslut μπορεί να προσφέρει χρήματα αλλά και να εκπαιδεύσει τους πελάτες της.

«Ζούμε σε μια χώρα όπου ο ρατσισμός είναι ο κανόνας", δήλωσε η Sones. Ειλικρινά, η κοινή μας ιστορία φυλετικής αδικίας αποτελεί μια εθνική αμηχανία, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Η εταιρεία κυκλοφόρησε με το κραγιόν «F * ck Trump» το 2017 μετά την νίκη του Donald Trump στις προεδρικές εκλογές του 2016, σύμφωνα με τον ιστότοπό της. της μάρκας. «Από εκείνη τη μοιραία νύχτα, αυτή η μικρή μάρκα κέρδισε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για την υποστήριξη γυναικείων οργανώσεων σε εθνικό επίπεδο», αναφέρει η Sones.

Ωστόσο, και άλλες μάρκες ομορφιάς έχουν αναλάβει δράση για την καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας.

Η Sephora, για παράδειγμα, εισήγαγε πρόσφατα μια νέα επιλογή για τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβών Beauty Insider να εξαργυρώσουν τους πόντους τους ως δωρεές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider