ΗΛΕΚΤΩΡ: Εγκαινιάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Ταγαράδων (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΛΕΚΤΩΡ: Εγκαινιάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Ταγαράδων (pics)
Το Κλειστό Γυμναστήριο Ταγαράδων κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ ως ανταποδοτικό έργο προς τον Δήμο Θέρμης και την Κοινότητα Ταγαράδων.

Το πρώτο κλειστό αθλητικό κέντρο για ομαδικά αθλήματα στην περιοχή των Ταγαράδων του Δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, εγκαινίασαν πριν από λίγες ημέρες από κοινού ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτρης Καλαθάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΛΕΚΤΩΡ, κ. Χάρης Σοφιανός.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ταγαράδων κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ ως ανταποδοτικό έργο προς τον Δήμο Θέρμης και την Κοινότητα Ταγαράδων, όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2006, με την κατασκευή της εγκατάστασης για την ενεργειακή αξιοποίηση του βιοαερίου που παράγεται από ΧΥΤΑ και τη λειτουργία της μονάδας έκτοτε.

Με την ολοκλήρωση του κλειστού αθλητικού κέντρου, η τοπική κοινωνία των Ταγαράδων αποκτά ένα χώρο άθλησης που στεγάζει τις προπονήσεις των τοπικών ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ, διασφαλίζοντας με το υψηλό επίπεδο κατασκευής του τις σωστές συνθήκες άθλησης και τη δυνατότητα σταθερού προγραμματισμού των προπονήσεων ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Πρόκειται για ένα κτήριο υψηλής ενεργειακής απόδοσης που πληροί τις πλέον σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Διαθέτει θερμικά μονωμένο κτιριακό κέλυφος, κουφώματα θερμικής μόνωσης και κλιματιστικό σύστημα inverter, προκειμένου να διασφαλίζει τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας για τους αθλούμενους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επιπλέον, διαθέτει ειδικό σύστημα πυρασφάλειας, πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης, καθώς και φωτισμό με led χαμηλής κατανάλωσης, βάσει μελέτης για τις ανάγκες του χώρου.

Ηλέκτωρ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΛΕΚΤΩΡ, κ. Χάρης Σοφιανός, αφού ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία για τη διαχρονική αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία, δήλωσε σχετικά με την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Ταγαράδων: «Είμαστε περήφανοι για τη συμβολή της εταιρείας μας στη δημιουργία μίας εστίας αθλητισμού για τη νέα γενιά της περιοχής. Το έργο αυτό επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι η πρόοδος προκύπτει από την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Είμαστε ήδη παρόντες στους Ταγαράδες από το 2006 και μας ενδιαφέρει να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στη ζωή του τόπου, τόσο με έργα κοινωνικού χαρακτήρα, όπως το Κλειστό Γυμναστήριο και ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων, που αποπεράτωσε η ΗΛΕΚΤΩΡ το 2014, όσο και με περαιτέρω επενδύσεις στην παραγωγή ενέργειας, επωφελείς για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.»

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Βούλα Πατουλίδου, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Μάρδας, ο Σύμβουλος Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και τ. δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Ευστάθιος Λαφαζανίδης και πλήθος εκπρόσωπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των αθλητικών συλλόγων και των τοπικών φορέων.

Ηλέκτωρ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider