Η Energean υποστηρίζει το Final Four Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Energean υποστηρίζει το Final Four Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου
Η Energean υποστηρίζει σταθερά διοργανώσεις που ενισχύουν το προφίλ της Καβάλας.

Την διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου (Final Four), την οποία έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, αποφάσισε να υποστηρίξει η Energean.

Οι ημιτελικοί αγώνες πραγματοποιούνται την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» για τα αγόρια και στο Δημοτικό

Αθλητικό Κέντρο Ποταμουδίων για τα κορίτσια. Οι μεγάλοι τελικοί για τα κορίτσια και τα αγόρια θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στις 10 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ενώ οι μικροί τελικοί στις 9.30 και στις 11.30 το πρωί αντίστοιχα στο κλειστό των Ποταμουδίων.

Σχετικά με την υποστήριξη της διοργάνωσης, η κα. Ίλια Ρήγα, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, δήλωσε τα εξής:

«Ήταν πολύ εύκολο για εμάς να αποδεχθούμε το αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για την υποστήριξη του Final Four του μπάσκετ μεταξύ των Λυκείων της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Energean υποστηρίζει σταθερά διοργανώσεις που ενισχύουν το προφίλ της Καβάλας ως πόλης ικανής να φιλοξενήσει αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς, όπως συνέβη άλλωστε πρόσφατα και με τη 2η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση “Απόστολος Παύλος”. Επιπλέον, η Energean είναι δεσμευμένη στην προσπάθεια υλοποίησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, του Στόχου αρ. 2 για “Kαλή Υγεία και Ευημερία”.

Σημειώνεται ότι οι ομάδες μαθητών που έχουν προκριθεί και συμμετέχουν στο Final Four προέρχονται από τα σχολεία Εκπαιδευτήρια Πάνου (Ναύπακτος), Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (Αθήνα), Λύκειο Κύκκου Β' (Κύπρος) και Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (Θεσσαλονίκη). Οι ομάδες μαθητριών προέρχονται από τα σχολεία ΓΕΛ Παλαμά (Καρδίτσα), Ελληνικό Κολλέγιο (Θεσσαλονίκη), Λύκειο Κύκκου Β´(Κύπρος) και 1ο ΓΕΛ Βούλας (Αθήνα).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider