Βραβείο για την πρωτοβουλία διαφάνειας της Bayer

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βραβείο για την πρωτοβουλία διαφάνειας της Bayer
Η Πρωτοβουλία Διαφάνειας της Bayer θέτει νέα πρότυπα για τη συνέπεια στην ενημέρωση.

Η Bayer βραβεύτηκε με το βραβείο Best Public Outreach Program για την Πρωτοβουλία Διαφάνειας του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας (Crop Science) στο πλαίσιο της 11ης τελετής βράβευσης Agrow, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στις 12 Νοεμβρίου. Η Bayer επιλέχθηκε ως νικητής μεταξύ των οκτώ φιναλίστ στην κατηγορία αριστείας στην ευρεία ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη των αγροχημικών ή αγροτικών προϊόντων.

«Για όλους εμάς στην Bayer, είναι μεγάλη τιμή αυτή η αναγνώριση των προσπαθειών μας, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στο «χτίσιμο» εμπιστοσύνης στην επιστήμη πάνω στην οποία στηρίζεται η πρωτοποριακή καινοτομία στην συγκεκριμένη βιομηχανία», δήλωσε ο Jesus Madrazo, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer. «Η Πρωτοβουλία Διαφάνειας της Bayer θέτει νέα πρότυπα για τη συνέπεια και υπευθυνότητα στον τομέα αυτό και δεσμευόμαστε να τα χρησιμοποιήσουμε ως θεμέλιο για νέες πλατφόρμες που προωθούν τον διάλογο μεταξύ εκείνων που παράγουν τροφή και εκείνων που την καταναλώνουν».

Η Bayer, ως κορυφαία εταιρία Βιοεπιστημών, αντιλαμβάνεται σε βάθος την ευθύνη της να επικοινωνεί με τον κατάλληλο τρόπο, τον τρόπο που αξιολογεί την ασφάλεια των προϊόντων της. Ως εκ τούτου, τον Δεκέμβριο του 2017, η Bayer ήταν η πρώτη εταιρία στον κλάδο της φυτοπροστασίας, που επέτρεψε την πρόσβαση στις μελέτες των φυτοπροστατευτικών προϊόντων της, μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας Διαφάνειας, η οποία προσφέρει επίσης βίντεο, ενημερωτικά και επικοινωνιακά υλικά για να συμβάλει στην στην καλύτερη κατανόηση της Επιστήμης πάνω στην οποία βασίζονται οι εγκρίσεις (Regulatory Science).
Προχωρώντας προς το μέλλον, η Bayer θα συνεχίσει την Πρωτοβουλία Διαφάνειας στην Φυτοπροστασία, προσθέτοντας επιπλέον ουσίες στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider