Ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου το Mediterranean Gas & Energy Week

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου το Mediterranean Gas & Energy Week

Ξεκινά αύριο, 19 Ιανουαρίου, το Mediterranean Gas & Energy Week που διοργανώνει η IN-VR.

Το online συνέδριο θα λάβει μέρος στις 19 - 21 Ιανουαρίου, προσφέροντας τρεις μέρες γεμάτες ευκαιρίες για δικτύωση, και τα τελευταία νέα για upstream και midstream εξελίξεις στην Μεσόγειο. Το συνέδριο περιλαμβάνει Κυβερνητικούς Εκπροσώπους από όλη τη Μεσόγειο, Εταιρείες Παραγωγής Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, διεθνείς επενδυτές και εταιρείες ενέργειας, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα τελευταία projects και θα δικτυωθούν online.

Το Mediterranean Gas & Energy Week, αποτελεί ένωση των δύο σημαντικότερων συνεδρίων της Μεσογείου, το 3ο Mediterranean Oil & Gas Summit και το 8ο Balkans Petroleum, υπό την χορηγία της ΕΔΕΥ, ΕΛΠΕ UPSTREAM, GeoMar, και Sproule.

Mε τη συμμετοχή σημαντικών κρατικών εκπροσώπων από Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μάλτα, Αλβανία, και πολλές άλλες χώρες της Μεσογείου, θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σε γύρους αδειοδότησης εξερεύνησης και παραγωγής (licensing rounds), νέα midstream και LNG μέγα-projects σε επενδυτές από όλο τον κόσμο και ανερχόμενες εταιρείες της Μεσογείου, συμπεριλαμβανόμενων των Shell, TAQA Arabia, Dana Gas, και Enagas.

Λίγα λόγια για την IN-VR

Η IN-VR είναι η ηγετική εταιρεία οργάνωσης κυβερνητικών marketing campaign στη Μεσόγειο, Βόρεια Αφρική, Βαλκάνια, Λατινική Αμερική και στην Περιφέρεια Ασίας και Ειρηνικού.
Το 2020, δικτυώθηκαν επιτυχημένα πάνω από 3000 επιχειρηματίες, 30 κυβερνήσεις και 60 Πετρελαϊκές Εταιρείες μέσα από τα marketing campaigns της IN-VR.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider