Η NRG υποστηρίζει το 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνεται στις 20 Ιανουαρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η NRG υποστηρίζει το 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνεται στις 20 Ιανουαρίου

Το 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνεται στις 20 Ιανουαρίου από την ΗΑΕΕ και το Insider.gr υποστηρίζει, η NRG, η οποία επενδύει στο μέλλον της Ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία έχει εντάξει στη στρατηγική της προγράμματα φόρτισης ηλεκτρικού ή Plug in Υβριδικού οχήματος στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στόχος της είναι να προσφέρει στον καταναλωτή ένα πλήθος προνομίων και καινοτόμων υπηρεσιών που θα καλύπτουν και τη φόρτιση του οχήματός του. Έτσι, μέσα από το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης, nrg OnTheGo προσφέρει δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug in Υβριδικού Αυτοκινήτου για ένα ολόκληρο έτος. Εκτός από εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις στην κατανάλωση ρεύματος, τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo παρέχουν και μια σειρά προνομίων στην απόκτηση Smart οικιακού φορτιστή .

Επιπλέον, οι πελάτες ηλεκτροκίνησης της nrg, απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν τη Συνδρομή nrg green που παρέχει στον πελάτη ηλεκτρονικό πιστοποιητικό (Εγγυήσεις Προέλευσης), με το οποίο πιστοποιείται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η nrg δέσμευσε αποκλειστικά στο όνομά του, ισόποση ενέργεια, η οποία έχει παραχθεί από πιστοποιημένες Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει η nrg με το BMW GROUP από το 2019, οι κοινοί πελάτες nrg & ΒΜW GROUP, επιπλέον των παραπάνω παροχών του προγράμματος ηλεκτροκίνησης, απολαμβάνουν και μια σειρά από επιπλέον προνόμια καθώς και τη δυνατότητα Δωρεάν φόρτισης του οχήματός τους σε όλο το Εθνικό Οδικό δίκτυο στα πρατήρια του Ομίλου για τον 1ο χρόνο και 20% έκπτωση για τα επόμενα χρόνια.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών και της ΚΕΔΕ και τα βασικά θέματα που θα αναλυθούν είναι η ενεργειακή μετάβαση, τα πράσινα νησιά και το παράδειγμα της Αστυπάλαιας, η έξυπνη ενέργεια και η ψηφιοποίηση, οι αναπτυξιακές προοπτικές της ηλεκτροκίνησης, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις πράσινες μεταφορές, η υβριδική τεχνολογία και τα εναλλακτικά καύσιμα και, τέλος, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη δικτύου ηλεκτροκίνησης.

Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από ομιλίες εκπροσώπων της ανώτατης ηγεσίας των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του υπουργείου Εσωτερικών, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσώπων της ΕΕ, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Αστυπάλαιας, του Δήμου Ρόδου, του Δήμου Χάλκης, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης ενώ εισηγήσεις θα κάνουν εκπρόσωποι της αγοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider