Ήρων: 15 νέα καταστήματα αρχής γενομένης από την Αθήνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ήρων: 15 νέα καταστήματα αρχής γενομένης από την Αθήνα
Δυναμικό άνοιγμα στην αγορά κάνει η Ήρων.

Με ένα διευρυμένο δίκτυο το οποίο θα καλύπτει τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας σχεδιάζει να διεισδύσει στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας η Ήρων, ο εναλλακτικός πάροχος ενέργειας η οποία στοχεύει σε μεγάλα μερίδια της αγοράς δεδομένου του ανοίγματος της αγοράς ενέργειας το οποίο αποτελεί πλέον γεγονός.

Μέσα στον επόμενο χρόνο, η εταιρεία θα έχει φυσική παρουσία μέσω 15 νέων καταστημάτων σε μεγάλα αστικά κέντρα ενώ τη Δευτέρα εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Αττική (λεωφ. Κηφισίας 140). Το δεύτερο θα βρίσκεται στο Περιστέρι ενώ στα σχέδια είναι να καλυφθούν με σημεία εξυπηρέτησης και τα Νότια Προάστια. Τα υπόλοιπα 13 σημεία πώλησης προορίζονται για την επαρχία και συγκεκριμένα για μεγάλες πόλεις όπως είναι το Ηράκλειο Κρήτης, η Θήβα κλπ.

Σημειώνεται ότι ένα πρώτο στίγμα για την πορεία της εταιρείας έδωσε στο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Δανιόλος, ο οποίος μιλώντας την Δευτέρα κατά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αττική ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Το πρώτο μας κατάστημα στην Αθήνα σηματοδοτεί την στρατηγική μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κέντρο τον πελάτη. Η Ήρων, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και εμπορίας ενέργειας, έρχεται ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών μας για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, για το σπίτι ή την επιχείρησή τους.

Ταυτόχρονα, πρωτοπορεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με την υπηρεσία EcoMove που απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες που θέλουν ηλεκτροκίνητο στόλο αυτοκινήτων για να συμβάλουν, μέσα από τον όμιλο Ήρων, στη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider