WATT+VOLT: Τι κρύβεται πίσω από το πορτοκαλί χρώμα στο λογότυπο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
WATT+VOLT: Τι κρύβεται πίσω από το πορτοκαλί χρώμα στο λογότυπο
Η WATT+VOLT επικεντρώθηκε εξαρχής στο retail.

Άρχισε να λειτουργεί το 2012 εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Είχε όμως αρκετή «ενέργεια» όχι μόνο για να την προσφέρει ως αγαθό αλλά και για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους πελάτες αλλά και όλους τους stakeholder. Ο λόγος γίνεται για την WATT+VOLT , η οποία πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τους 100.000 πελάτες της αποδεικνύοντας ότι τελικά όταν υπάρχει θέληση, ακόμη και σε ένα αντίξοο οικονομικό περιβάλλον, μπορεί να βρεθεί ο δρόμος που οδηγεί στην ανάπτυξη.

H επιχείρηση επικεντρώθηκε εξαρχής στο retail, τη στιγμή που ο τότε ανταγωνισμός εξυπηρετούσε μόνο κυρίως επαγγελματικά τιμολόγια. Έχοντας επιλέξει να είναι customer oriented «έχτισε» τη στρατηγική της επάνω σε αυτό. Ενδεικτικό είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται εσωτερικά ενώ η επιχείρηση διαθέτει welcome team η οποία συνομιλεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τους πελάτες και τους καλεί μετά από την παραλαβή του πρώτου λογαριασμού προκειμένου να προσφέρει διευκρινίσεις στους πελάτες αν το επιθυμούν και να πάρουν feedback από την πρώτη τους εμπειρία από τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η επιχείρηση.

Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε πέρυσι σε 1000 επαγγελματικούς πελάτες της εταιρείας, στο NPS score (δείκτης που μετρά την εμπειρία των πελατών), η WATT+VOLT πήρε βαθμολογία άνω του 9 με άριστα το 10 στο customer care.

Φυσικά το πορτοκαλί χρώμα της επιχείρησης αντικατοπτρίζει το όραμα και τις αξίες της. Ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον, όπου κανείς δεν ενδιαφέρεται να κοιτάξει το ρολόι του, ένα playroom στους χώρους της εταιρείας όπου διοργανώνονται πρωταθλήματα πινγκ πονγκ (και ποδοσφαιράκι), ένα κουτί ιδεών που βραβεύει στο τέλος του μήνα και υλοποιεί κάθε καινοτόμο ιδέα που έχουν οι υπάλληλοι και εκτεταμένη δράση ΕΚΕ δικαιολογούν σίγουρα τα χρώματα που έχει επιλέξει η επιχείρηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider