ΕΔΕΥ: Συμμετοχή στην ετήσια διεθνή έκθεση Global APPEX 2019

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΔΕΥ: Συμμετοχή στην ετήσια διεθνή έκθεση Global APPEX 2019
Επόμενος σταθμός της ΕΔΕΥ είναι η Ραβένα.

Τις εξελίξεις στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων, παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), Σπύρος Μπέλλας, στο πλαίσιο της ετήσιας διεθνούς έκθεσης Global APPEX (Prospect & Property Expo). Η έκθεση διοργανώθηκε από την Αμερικανική Ένωση Γεωλόγων Πετρελαίου (American Association of Petroleum Geologists, AAPG) και πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, στο Λονδίνο.

Η ΕΔΕΥ είχε σημαντική παρουσία στον εκθεσιακό χώρο της διοργάνωσης με περίπτερο, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναφορικά με την έρευνα και την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Σημειώθηκε έντονο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι αφενός οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν θέσειτην ευρύτερη περιοχή στο επίκεντρο της προσοχής των εταιρειών, αφετέρου οι περιοχές όπου οι εταιρείες μπορούν να επενδύσουν στην έρευνα είναι πολύ λίγες πλέον στη λεκάνη της Μεσογείου.

Επόμενος σταθμός της ΕΔΕΥ είναι η Ραβένα, όπου η εταιρεία θα συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση της πετρελαϊκής βιομηχανίας για τις υπεράκτιες δραστηριότητες «Offshore Mediterranean Conference & Exhibition», από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider