ΕΛΙΝΟΙΛ: Νέα φιλοσοφία στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της αγοράς ενέργειας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΙΝΟΙΛ: Νέα φιλοσοφία στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της αγοράς ενέργειας
Ο ελληνικός όμιλος κλείνει 65 χρόνια πορείας.

Με νέα φιλοσοφία προχωρά η ΕΛΙΝΟΙΛ έχοντας συμπληρώσει πλέον 65 χρόνια στην αγορά, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Γιάννης Αληγιζάκης σε σχετική εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

«Στα 65 χρόνια μας είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια καινούρια φιλοσοφία, με σύγχρονες ιδέες που βοηθούν την ΕΛΙΝΟΙΛ να σταθεί πολύ ανταγωνιστικά, στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται. Mε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε σε καινούριες αγορές, με στόχο να διαγράψουμε αντίστοιχη πορεία με όλες τις δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε μια διαδρομή ευθύνης, που με συνέπεια ακολουθούμε μέχρι σήμερα, σε κάθε μας δραστηριότητα. Την διαδρομή που ακολουθεί κάθε βυτιοφόρο μας, από το ξημέρωμα στα Διυλιστήρια, έως την επιστροφή του για την καινούρια ημέρα, με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας», δήλωσε ο κ. Αληγιζάκης.

Παράλληλα, παρουσίασε τα ορόσημα της ιστορίας του ομίλου, δίνοντας έμφαση στα στοιχεία καινοτομίας και στη δέσμευση ποιότητας που χαρακτηρίζουν την πορεία της ΕΛΙΝΟΙΛ στο χρόνο. Αναφέρθηκε συνοπτικά στις βασικές προϊοντικές κατηγορίες, καθώς και στις κατηγορίες πελατών της εταιρείας ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την ελληνική αγορά καυσίμου, η οποία συνεχίζει να κινείται σε σταθερά αρνητικούς ρυθμούς αλλά και τις σημαντικές παθογένειες που παρουσιάζει, όπως η παραβατικότητα.

Ακολουθήσε η παρουσίαση της «Νέας Εποχής» του ομίλου ΕΛΙΝΟΙΛ, με βασικούς άξονες την προσθήκη των δύο νέων προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, electricon και aerion καθώς και τη νέα στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με την Bureau Veritas και τον Lloyd’s Register.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛΙΝΟΙΛ με την προσθήκη των υπηρεσιών electricon και aerion, εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό Όμιλο, με πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα και δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών της και συγχρόνως μια σημαντική ευκαιρία ενδυνάμωσης των σχέσεων, με τους παραδοσιακούς πελάτες της. Παράλληλα, η εταιρεία συνεπής στη δέσμευση ποιότητας, προχωρά σε νέα στρατηγική συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο ελεγκτικό οργανισμό Lloyd’s Register, που θα έχει την επίβλεψη και τον έλεγχο της ορθής τήρησης μιας σειρά διαδικασιών, που εξασφαλίζουν ποιοτικές υπηρεσίες, ποιοτικά προϊόντα και ασφαλείς παραδόσεις στον καταναλωτή. Οι ενδιάμεσες ελεγκτικές διαδικασίες παραλαβής και διακίνησης των προϊόντων της ΕΛΙΝΟΙΛ από τα διυλιστήρια, στην εγκατάσταση και στον τελικό καταναλωτή θα ελέγχονται από μια από τις πιο αξιόπιστες ελεγκτικές εταιρίες στον κόσμο, την Bureau Veritas.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider