Συνάντηση με εκπροσώπους συνεργαζόμενων προμηθευτών φυσικού αερίου είχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΔΑ Σταύρος Ραπτόπουλος και η διευθύνουσα σύμβουλος και αντιπρόεδρος Στεφανία Μωσσέ, πριν από λίγες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ενόψει της εκτέλεσης των πρώτων μεγάλων έργων αεριοδότησης της ελληνικής περιφέρειας. 

Η νέα διοίκηση της ΔΕΔΑ, αφού παρουσίασε το επενδυτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύων διανομής καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του, εξέφρασε τη βούλησή της να διαμορφωθούν σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία συνεργασίας, με στόχο να ενισχυθεί η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο προς τους καταναλωτές όσο και προς τους προμηθευτές φυσικού αερίου. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, βρίσκεται υπό κατασκευή η νέα ηλεκτρονική πύλη (portal) της ΔΕΔΑ η οποία θα προσφέρει αναλυτική πληροφόρηση καθώς και ψηφιακούς / διαδραστικούς χάρτες, προκειμένου όλοι οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης για την πορεία υλοποίησης των έργων αεριοδότησης σε κάθε πόλη της χώρας.