ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρία νέα βραβεία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρία νέα βραβεία

Τρία νέα βραβεία απέσπασε για μια ακόμη φορά το 2018 η ΑΒ Βασιλόπουλος στα Franchise Business Awards, την πρωτοπόρο διοργάνωση αναγνώρισης καλών πρακτικών στο πεδίο του franchise marketing στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:

• Βραβείο στην κατηγορία Eco Friendly Franchise για την περιβαλλοντική πολιτική που εφαρμόζει με συνέπεια στα δίκτυα franchise

• Βραβείο στην κατηγορία Best Marketing Campaing, για την στρατηγική επικοινωνίας που ακολουθεί απρόσκοπτα στο franchise

• Βραβείο στην κατηγορία Best Core Web Strategy, για την επιτυχημένη digital στρατηγική της
επιβεβαιώνοντας την καινοτομία που χαρακτηρίζει τις ενέργειές της και ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας. Οι διακρίσεις αποδεικνύουν στην πράξη ότι η ΑΒ αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, εξελίσσοντας συνεχώς τις μεθόδους και τα εργαλεία που αποτελούν την προστιθέμενη αξία της στο σύγχρονο franchise.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με βαθιά πίστη στην ελληνική επιχειρηματικότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου στο εγχώριο λιανεμπόριο και προσφέρει διεξόδους στο επιχειρείν, επενδύοντας μεταξύ άλλων σε σύγχρονα μοντέλα δικαιόχρησης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider