KLEEMANΝ: Πώς τίμησε τη «γαλανόλευκη» στην Κίνα (vid)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
KLEEMANΝ: Πώς τίμησε τη «γαλανόλευκη» στην Κίνα (vid)
Η ελληνική εταιρεία, με καταγωγή, από το ακριτικό Κιλκίς, φωταγώγησε τον εντυπωσιακό Πύργο δοκιμών της ύψους 100 μέτρων, στο εργοστάσιο της στο Κουνσάν της ασιατικής χώρας.

Πολλά εμβληματικά κτίρια φωτίστηκαν με τα χρώματα της γαλανόλευκης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Η Όπερα του Σίδνεϋ, το Old Treasury Building στην Μελβούρνη, το Μουσείο Σουρσόκ στον Λίβανο, το Δημαρχείο των Βρυξελλών στην Grand Place και το Δημαρχείο του Παρισιού στις όχθες του Σηκουάνα, η Γιάντ Ελιάου Αρένα, έδρα της γνωστής ομάδας μπάσκετ Μακάμπι Τελ Αβίβ, το στάδιο της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του NBA των Boston Celtics στην Βοστώνη.

Στην Κίνα, η ελληνική εταιρεία KLEEMANN με καταγωγή, από το ακριτικό Κιλκίς, φωταγώγησε τον εντυπωσιακό Πύργο δοκιμών της ύψους 100 μέτρων, στο εργοστάσιο της στο Κουνσάν, «σηκώνοντας» πολύ ψηλά την γαλανόλευκη.

Δείτε το βίντεο:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/yr_d7G0cpkE.jpg?itok=-14KbBcZ","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=yr_d7G0cpkE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider