H&M: Διεύρυνση του δικτύου της στην Κύπρο – Τα πλάνα για το κατάστημα COS στην Ελλάδα

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H&M: Διεύρυνση του δικτύου της στην Κύπρο – Τα πλάνα για το κατάστημα COS στην Ελλάδα

Το δεύτερο κατάστημά της στην Κύπρο, ανοίγει μέσα στο καλοκαίρι η H&M. Η σουηδική αλυσίδα ενδυμάτων, η οποία είχε κάνει την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου το 2016, με το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία, ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι του 2021 θα ανοίξει τις πόρτες του το νέο H&M, αυτή τη φορά στη Λεμεσό.

Η ημερομηνία των εγκαινίων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή καθώς πολλά εξαρτώνται και από την πορεία της πανδημίας, ωστόσο είναι γεγονός πως πρόκειται για το πρώτο νέο κατάστημα H&M μετά το 2017, που ανακοινώνεται από τον ελληνικό βραχίονα της σουηδικής εταιρείας, ο οποίος ελέγχει επίσης τις αγορές σε Κύπρο και Βουλγαρία. Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, η H&M αριθμεί συνολικά 35 καταστήματα, με το πιο πρόσφατο να έχει ανοίξει το 2017 στη Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Όσον αφορά στα σχέδια του Ομίλου Η&Μ στην ελληνική αγορά, στα άμεσα πλάνα είναι το άνοιγμα του καταστήματος COS στο Golden Ηall. Πρόκειται για ένα brand που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η H&M και αυτή τη στιγμή διατίθεται στη χώρα μας από το 2020 μόνο μέσω e-shop, μαζί με τα brand Monki, Weekday, & Other Stories και ARKET, που επίσης ανήκουν στον ίδιο Όμιλο.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος COS στην Ελλάδα προς τα τέλη Μαρτίου. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν κύκλοι της εταιρείας στο insider.gr, τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, ανατρέπουν το χρονοδιάγραμμα και έτσι τα εγκαίνια του καταστήματος θα προγραμματιστούν εκ νέου όταν δοθεί το «πράσινο φως» για να ανοίξει το λιανεμπόριο στην Αττική.

Σχετικά με την COS, σημειώνεται πως αποτελεί ένα brand υψηλής ποιότητας του Ομίλου και απευθύνεται σε ένα διαφορετικό αγοραστικό κοινό από εκείνο των ρούχων H&M, όπως τα γνωρίζουμε στη χώρα μας. Το πρώτο κατάστημα COS άνοιξε στη Regent Street του Λονδίνου το 2007 και αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη μάρκα διατίθεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider