Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Jumbo στο Ισραήλ στα τέλη του 2022

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Jumbo στο Ισραήλ στα τέλη του 2022
Στο Ισραήλ επεκτείνεται ο Όμιλος Jumbo μέσω της συνεργασίας με την ισραηλινή Fox Group.

Σε σύμβαση εμπορικής συνεργασίας με την ισραηλινή Fox Group προχώρησε ο Όμιλος Jumbo.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, με τη συμφωνία παρέχεται σε αυτή το αποκλειστικό δικαίωμα για το άνοιγμα στο Ισραήλ νέων καταστημάτων, που θα φέρουν το σήμα «Jumbo» και θα εμπορεύονται προϊόντα του Ομίλου.

Το πρώτο κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει περί το τέλος του έτους 2022, καθώς «η Fox Group θα πρέπει να επιτύχει τη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων τοπικού χαρακτήρα, για να καταστεί στη συνέχεια δυνατή η υλοποίηση της συμφωνίας».

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Jumbo, είναι ένας υπερεθνικός όμιλος επιχειρήσεων, που λειτουργεί το δικό του δίκτυο καταστημάτων, που σήμερα ανέρχονται συνολικά σε 80 σε 4 χώρες. Τα 52 βρίσκονται στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 9 στη Βουλγαρία και 14 στη Ρουμανία. Στρατηγική της εταιρείας είναι η επέκταση του δικτύου στις χώρες, που ήδη δραστηριοποιείται καθώς και σε χώρες, που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή της Βαλκανικής.

Για τις χώρες, που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω συμφωνιών συνεργασίας, ο Όμιλος έχει παρουσία με 26 καταστήματα, που φέρουν το σήμα «JUMBO», σε 6 χώρες: Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο και Σερβία.

Ποια είναι η Fox Group

Σημειώνεται πως η Fox Group θεωρείται ηγέτιδα στον χώρο του λιανεμπορίου στο Ισραήλ και δραστηριοποιείται στην αγορά ενδυμάτων. Ιδρύθηκε το 1942 και εκτός από το Ισραήλ έχει παρουσία σε 14 χώρες, διαθέτοντας 600 καταστήματα παγκοσμίως, συνολικής επιφάνειας 110.000 τ.μ.

Είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Τελ Αβιβ και διαθέτει 9 σήματα δικά της και 11 συνεργασίες franchise με εταιρείες με διεθνή παρουσία στο λιανεμπόριο.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται νέα καταστήματα ΙΚΕΑ – Το πρώτο τον Οκτώβριο στον Πειραιά

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider