Folli Follie: Κατέθεσε αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 106α

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Κατέθεσε αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 106α
Η ανακοίνωση της εταιρείας.

Αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων «κατ’ άρθρο 106α παρ. 6 του Ν. 3588/2007» ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε η Folli Follie, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει , «η αίτηση κατατέθηκε με την συναίνεση της Ad Hoc Ομάδας των ομολογιούχων πιστωτών και τους κατόχους των χρεογράφων Schuldschein της Εταιρείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης διαδικασίας εξυγίανσης και της τελικής διαμόρφωσης των συναφών εγγράφων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 17 Ιουνίου 2020 κατέθεσε αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων κατ’ άρθρο 106α παρ. 6 του Ν. 3588/2007 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η αίτηση κατατέθηκε με την συναίνεση της Ad Hoc Ομάδας των ομολογιούχων πιστωτών και τους κατόχους των χρεογράφων Schuldschein της Εταιρείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης διαδικασίας εξυγίανσης και της τελικής διαμόρφωσης των συναφών εγγράφων. Tην 24η Ιουνίου 2020 συζητείται αίτημα της Εταιρείας για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την απαγόρευση λήψης μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης και ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος της Εταιρείας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider