Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα εποχή της Creta Farms

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα εποχή της Creta Farms
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

H συζήτηση στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου αναφορικά με επιχειρηματικό σχέδιο για τη διάσωση της αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή, χωρίς απρόοπτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, παρέμβαση υπέρ της συμφωνίας διάσωσης της εταιρείας έκαναν ο ένας εκ των δύο βασικών μετοχών Εμμανουήλ Δομαζάκης, το σωματείο των εργαζομένων και 423 εργαζόμενοι ατομικά, όπως επίσης και πολλοί ιδιώτες πιστωτές, μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι προσβλέπουν στη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρίας και της συνεργασίας τους με αυτή. Θετικά, τέλος τοποθετήθηκαν οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία εξυγίανσης έχει ήδη λάβει το πράσινο φως της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα προβλέπει την παροχή ενδιάμεσης χρηματοδότησης 4 εκατ. Ευρώ στην Creta Farms, από τα οποία 2 εκατ. εκταμίευσε η Impala Hellas και 2 εκατ. εκταμίευσαν οι πιστώτριες τράπεζες.

Η Creta Farms σήμερα πλέον εισέρχεται σταδιακά σε τροχιά κανονικότητας, με την ενδιάμεση Διοικητική Ομάδα να έχει καταφέρει να ανταποκριθεί το προηγούμενο διάστημα στην πρωτόγνωρη συγκυρία που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider