Το φθινόπωρο στην Ελλάδα τα KIKO Milano

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το φθινόπωρο στην Ελλάδα τα KIKO Milano
Η πανδημία και το lockdown καθυστέρησαν την άφιξή το ιταλικού brand στην Ελλάδα.

Mε καθυστέρηση λίγων μηνών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναμένεται να έρθει τελικά στην Ελλάδα η ιταλική εταιρεία καλλυντικών KIKO Milano.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συμφωνία της εταιρείας με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις, τα ΚΙΚΟ Μilano αναμένονταν στην Ελλάδα την άνοιξη του 2020.

Η πανδημία του κορονοϊού και το lockdown ωστόσο καθυστέρησε την άφιξή τους και πλέον, σύμφωνα με δηλώσεις του Σάμι Φάις στο capital.gr, τα δύο πρώτα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας αναμένεται να λειτουργήσουν στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο.

Οι πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν πως η συμφωνία του ομίλου Φάις με το ιταλικό brand αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων ενώ τα πρώτα καταστήματα αναμένονται σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Διαθέτει πάνω από 900 καταστήματα σε όλο τον κόσμο

Η Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi και είναι νούμερο ένα εταιρεία, στα προϊόντα make up στην Ιταλία, ενώ διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

Εκτός από την Ιταλία, όπου μετρά περίπου 340 καταστήματα, διαθέτει συνολικά περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά. Στη Γαλλία και την Ισπανία μάλιστα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες εταιρείες προϊόντων make up.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider