My market: Μπόνους 2,5 εκατ. στους εργαζομένους και 450 προσλήψεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
My market: Μπόνους 2,5 εκατ. στους εργαζομένους και 450 προσλήψεις
Η εταιρεία προχωρά σε 450 προσλήψεις για τις ανάγκες των My market, του E-Shop και των Κέντρων Διανομής.

Σε πρόσθετες αμοιβές των εργαζομένων της κατά 2.500.000 ευρώ προχωρά η My Market, για το χρονικό διάστημα μέσα στον Μάρτιο κατά το οποίο, όπως επισημαίνει, «οι άνθρωποι μας κλήθηκαν και εργάστηκαν με ξεχωριστό θάρρος υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες».

«Από την πρώτη μέρα της κρίσης και ειδικότερα από την πρώτη μέρα των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από τις Αρχές, οι εργαζόμενοι των My market, των METRO Cash & Carry και των Κέντρων Διανομής της εταιρείας, ανταποκρίθηκαν στο έργο της εξυπηρέτησης κάθε πελάτη μας σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Με έντονη την αίσθηση της ευθύνης και ξεπερνώντας πολλές και καθημερινές δυσκολίες, στάθηκαν αποτελεσματικά στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων και απαιτητικών περιστάσεων» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Επιπλέον η εταιρεία προχωρά σε 450 προσλήψεις για τις ανάγκες των My market, του E-Shop και των Κέντρων Διανομής.

«Δυστυχώς, ο αγώνας μας εναντίον της πανδημίας δεν έχει ακόμα τελειώσει. Συνεχίζεται και απαιτεί από όλους μας δύναμη, υπομονή και ειδικά στήριξη των ανθρώπων που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Στα My market θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα αυτόν, μέχρι να τον κερδίσουμε. Όλοι μαζί. Στηρίζοντας τον Άνθρωπο. Στηρίζοντας τους ανθρώπους μας» καταλήγει η ανακοίνωση τη εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider