Τι λέει ο Κωνσταντίνος Μαλαματίνας για την αναστολή λειτουργίας της Οινοποιίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι λέει ο Κωνσταντίνος Μαλαματίνας για την αναστολή λειτουργίας της Οινοποιίας
Η ανακοίνωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Οινοποιίας Μαλαματίνα για την αναστολή της λειτουργίας της.

Για την απόφαση της διοίκησης της Οινοποιίας Μαλαματίνας να προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας της, ενημέρωσε τους συνεργάτες της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Κωνσταντίνος Μαλαματίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως έγραψε το insider.gr την Τρίτη, η οινοποιία Μαλαματίνα αναστέλλει τη λειτουργία της μέχρι νεωτέρας λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία του κορονοϊού. Η επιχείρηση για το επόμενο διάστημα θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα καλύπτει καλύπτει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Πηγές της εταιρείας ανέφεραν μάλιστα ότι τον τελευταίο μήνα, η πτώση των πωλήσεων στη χονδρική άγγιξε το 80%, στα σούπερ μάρκετ το 18% και στις εξαγωγές το 15%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαλαματίνα:

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες δυσμενείς, λόγω επιδημίας συνθήκες, που διαμορφώνονται καθημερινά και με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της υγείας των εργαζομένων αφενός και αφετέρου τις ανάγκες τροφοδοσίας της αγοράς τροφίμων και ποτών, αφού προγραμματίσαμε και αποθεματοποιήσαμε έγκαιρα επαρκείς ποσότητες προϊόντων, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν την όποια ζήτηση μπορεί να διαμορφωθεί τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού, αποφασίσαμε και αναστέλλουμε από σήμερα τη λειτουργία της επιχείρησης για όσο διάστημα κριθεί από τις αρμόδιες αρχές αναγκαία η συνέχιση της τήρησης των μέτρων που θεσμοθετήθηκαν.

Για το διάστημα αυτό η επιχείρηση θα λειτουργεί με επαρκές προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα μπορεί να καλύψει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις τόσο εσωτερικά και με εξ αποστάσεως εργασία, όσο και σε σχέση με τους πελάτες και προμηθευτές της και τις ανάγκες ομαλής τροφοδοσίας και θα επαγρυπνούμε για να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε γρήγορα σε όποιες νέες συνθήκες διαμορφωθούν.

Με την προσπάθεια όλων μας θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλοι την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

Κωνσταντίνος Μαλαματίνας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ Ε.ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider