Creta Farms: Προς έγκριση στη γενική συνέλευση η συμφωνία εξυγίανσης

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Προς έγκριση στη γενική συνέλευση η συμφωνία εξυγίανσης
H έγκριση της συμφωνίας από τη Γενική Συνέλευση αποτελεί το επόμενο σημαντικό βήμα για τη διάσωση της πολύπαθης αλλαντοβιομηχανίας.

Για τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms η οποία θα κληθεί να εγκρίνει τη συμφωνία εξυγίανσης της εταιρείας, η οποία υπεγράφη μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της Impala.

H έγκριση της συμφωνίας από τη Γενική Συνέλευση αποτελεί το επόμενο σημαντικό βήμα για τη διάσωση της πολύπαθης αλλαντοβιομηχανίας.

Άλλωστε όπως έγινε γνωστό, τη Δεύτερα κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου η αίτηση επικύρωσης του σχεδίου εξυγίανσης και ορίστηκε δικάσιμος η 20η Μαρτίου 2020. Σημειώνεται ότι η κατάθεση της αίτησης θα παράσχει στην εταιρεία ακόμη ένα τετράμηνο προστασίας από τους πιστωτές της.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, ανακοινώθηκε ότι υπεγράφη ανάμεσα στις τράπεζες, την Impala Hellas και την Creta Farms δανειακή σύμβαση για τη χρηματοδότηση της αλλαντοβιομηχανίας ύψους 4 εκατ. ευρώ με το ποσό αυτό να αποτελεί το δεύτερο μέρος της ενδιάμεσης χρηματοδότησης της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider