Γαλαξίας: Περισσότεροι από 185.000 οι χρήστες της κάρτας bonus

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλαξίας: Περισσότεροι από 185.000 οι χρήστες της κάρτας bonus
Βάσει σχεδιασμού της εταιρείας μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.

Περισσότεροι από 185.000 καταναλωτές χρησιμοποιούν την προσωποποιημένη κάρτα «BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ», η οποία διατίθεται σταδιακά από το τέλος Δεκεμβρίου του 2019 σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βάσει σχεδιασμού της εταιρείας, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.

Όπως επισημαίνεται, μία από τις μεγάλες διαφοροποιήσεις της συγκεκριμένης κάρτας είναι ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση, για την διευκόλυνση και καλύτερη εμπειρία των καταναλωτών, χωρίς να υπάρχει κάποια περεταίρω απαραίτητη διαδικασία ενεργοποίησης ή σύνδεσης με τον κάτοχο. Με τη διαφοροποίηση αυτή, η κάρτα «BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ» δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να ταυτοποιηθούν, να εξοικειωθούν καλύτερα με τη χρήση της και να εγγραφούν όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν να μην καταχωρίσουν τα στοιχεία τους, δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους απολαμβάνοντας τις καλύτερες τιμές και τα προνόμια της κάρτας.

Σύμφωνα με την εταιρεία τέλος, πέραν κάθε προσδοκίας είναι η ανταπόκριση του κοινού και τα νούμερα του νέου ανανεωμένου website www.5ae.gr με 181% αύξηση σε μοναδικούς επισκέπτες σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους (τέλη Δεκεμβρίου- μέσα Ιανουαρίου, στοιχεία Google Analytics).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider