Άνοιξε το 25ο εστιατόριο McDonald's στην Ελλάδα – Νέες επενδύσεις 21 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε το 25ο εστιατόριο McDonald's στην Ελλάδα – Νέες επενδύσεις 21 εκατ. ευρώ
Mέσα στην επόμενη τριετία θα επενδυθούν περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία 11 ακόμα εστιατορίων προσφέροντας 400 νέες θέσεις εργασίας.

Διευρύνει η Premier Capital Hellas το δίκτυο εστιατορίων McDonald’s στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τον Βίκτωρα Τεντέσκο (Victor Tedesco), CEO της Premier Capital plc, Developmental Licencee της McDonald's για την Ελλάδα, μέσα στην επόμενη τριετία θα επενδυθούν περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία 11 ακόμα εστιατορίων προσφέροντας 400 νέες θέσεις εργασίας.

«Οι συνεχείς επενδύσεις μας σε δίκτυο και νέες θέσεις εργασίας είναι απόδειξη της δέσμευσής μας και της εμπιστοσύνης μας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς» σημείωσε.

Από το 2011 που η Premier Capital ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald's στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 19 εκατ. ευρώ για άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων και σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Το 25ο κατάστημα στο Μαρούσι

Το 25ο εστιατόριο McDonald's που λειτουργεί η Premier Capital Hellas στην Ελλάδα άνοιξε πρόσφατα στο Μαρούσι, επί της λεωφόρου Κηφισίας 51.

Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,72 εκατ. ευρώ ενώ απασχολούνται 50 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald's στην Κηφισίας ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών 'Experience of the Future', με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Διαθέτει Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση και χώρο στάθμευσης, ενώ παράλληλα λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το 25ο εστιατόριό μας και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο της McDonald's στην Ελλάδα. Έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες και να τους προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία και αξία. Παράλληλα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών στα McDonald's» επεσήμανε η Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Premier Capital Hellas.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider