Τι ετοιμάζει το Public για τη Black Friday

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι ετοιμάζει το Public για τη Black Friday
Οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε Black Friday τιμές.

Το Public για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές του να ζητήσουν όλα όσα επιθυμούν σε Black Friday τιμές.

Στην ειδική πλατφόρμα public.gr/BF, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν και να διαμορφώσουν, πού θα πέσουν οι τιμές και να μάθουν πρώτοι όλες τις προσφορές.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Public, η εταιρεία που έφερε το Black Friday στην Ελλάδα, στηρίζει με συνέπεια τον θεσμό από το 2016 παραμένοντας πιστή στη πελατοκεντρική της προσέγγιση και ανακοινώνοντας κάθε χρόνο πόσες χιλιάδες προϊόντα διαθέτει σε τιμές Black Friday.

Το Black Friday του Public έλαβε πρόσφατα πανευρωπαϊκή πρωτιά για την πρωτοπόρα κίνηση να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δηλώσουν τι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday φέρνοντας στο επίκεντρο τις προτιμήσεις τους. Η καμπάνια «Ζήτα τι θες σε Black Friday τιμές» που ξεκίνησε το 2018 ξεχώρισε ως η καλύτερη ενέργεια πολυκαναλικής επικοινωνίας στην Ευρώπη στα Digital Communication Awards που διοργανώνονται στο Βερολίνο.

public

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider