Ελληνικά «μιλάει» πλέον το Glami, η δημοφιλής πλατφόρμα των fashion e-shops

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελληνικά «μιλάει» πλέον το Glami, η δημοφιλής πλατφόρμα των fashion e-shops
Δημιουργήθηκε το 2013 στην Τσεχία και σήμερα έχει επεκταθεί σε 13 χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Στην Ελλάδα έφτασε ο κορυφαίος διαδικτυακός προορισμός για τα fashion e-shops και τους λάτρεις της μόδας, Glami.

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα υπόσχεται να μετατρέψει το shopping σε διασκεδαστική, γρήγορη και εξαιρετικά αποτελεσματική εμπειρία, δημιουργώντας μια μηχανή αναζήτησης ή αλλιώς έναν εύχρηστο online κατάλογο αγορών.

Το GLAMI δημιουργήθηκε το 2013 στην Τσεχία και έφτασε πολύ γρήγορα να αποτελεί συνώνυμο του online shopping. Σήμερα, λειτουργεί σε 13 διαφορετικές χώρες και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 4.000 e-shops μόδας. Σήμερα, το GLAMI λειτουργεί σε 13 χώρες και μετράει περισσότερα από 250 συνεργαζόμενα e-shops στην Ελλάδα, ανάμεσά τους μερικά και από τα πιο δημοφιλή ελληνικά fashion brands. Το GLAMI αποτελεί μέρος του ομίλου Inspigroup, ενός δικτύου από fashion websites σε 13 χώρες: Τσεχία, Γερμανία, Γαλλία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ουκρανία και Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά του Ntynomai.gr, το GLAMI κατάφερε, σε σύντομο χρονικό διάστημα να συμπεριλάβει αρκετά επώνυμα e-shops, όπως τα Celestino.gr και MyShoe.gr.

«Στο ελληνικό ίντερνετ εντοπίζεται μία τεράστια, σχεδόν αχανής προσφορά ρούχων και υποδημάτων από εκατοντάδες e-shops καθιστώντας χρονοβόρα τη διαδικασία επιλογής. Μέσω του GLAMI έχουμε πετύχει να συγκεντρώσουμε χιλιάδες μάρκες και προϊόντα ώστε με λίγα μόνο click να ανακαλύπτει κανείς αυτό που πραγματικά ψάχνει. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τον απόλυτο digital προορισμό για τη μόδα. Στόχος μας για το 2019 είναι οι πωλήσεις μέσω του www.GLAMI.gr να ξεπεράσουν τα 10 εκ. ευρώ σε αξία» ανέφερε σχετικά ο Χαρίδημος Σπινθάκης, Business Development Manager του GLAMI για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider