Μπήκε «λουκέτο» στο πολυκατάστημα ΝotosCom Home στην πλατεία Κοτζιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπήκε «λουκέτο» στο πολυκατάστημα ΝotosCom Home στην πλατεία Κοτζιά
«Λουκέτο» έβαλε το πολυκατάστημα NotosCom Home, στην πλατεία Κοτζιά, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της.

«Λουκέτο» έβαλε το πολυκατάστημα NotosCom Home, στην πλατεία Κοτζιά, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2018, η πλατφόρμα διαχείρισης δανείων Pillarstone και οι πιστώτριες τράπεζες της NotosCom Συμμετοχών κατέληξαν σε συμφωνία αναδιάρθρωσης της εταιρείας, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει γενναίο κούρεμα χρεών καθώς και σημαντική ένεση ρευστότητας.

Ειδικότερα, προβλέπεται διαγραφή χρεών προς τις τράπεζες κατά 70%. Με βάση τα στοιχεία του ισολογισμού του 2016 το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας ανερχόταν συνολικά σε 230,76 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων δανειακές είναι τα 153,27 εκατ. ευρώ. Οι υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές είναι 41,23 εκατ. ευρώ.

Οι πιστώτριες τράπεζες και η Pillarstone έχουν συμφωνήσει να βάλουν νέα κεφάλαια για τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας, συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Τέλος προβλέπεται και το κλείσιμο καταστημάτων, στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται και το λουκέτο στην Πλατεία Κοτζιά.

Πρόκειται για τέσσερα πολυκαταστήματα με την επωνυμία Notos στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στον Πειραιά και στην Καλαμάτα, δύο καταστήματα με είδη σπιτιού με την επωνυμία Notoshome σε Αθήνα (πλατεία Κοτζιά) και Μαρούσι, εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, ένα εκπτωτικό (outlet) πολυκατάστημα κι ένα κατάστημα καλλυντικών εντός του κτιρίου διοίκησης στην Κηφισιά, καθώς κι ένα κατάστημα εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Sani Resort στη Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider