Aνοίξτε το δικό σας 24ωρο κατάστημα ταχείας εστίασης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aνοίξτε το δικό σας 24ωρο κατάστημα ταχείας εστίασης

Αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό Όμιλο εταιρειών ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των σύγχρονων καταστημάτων ταχείας εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής τα τελευταία 13 χρόνια.

Σήμερα, ο Όμιλος Today Group έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται 3 διακριτά επιτυχημένα σήματα (brands), τα οποία και λειτουργούν κάτω από την κοινή ομπρέλα "Today" του Ομίλου:

Τα Today Stores στην κατηγορία της μικρής λιανικής, τα Todaylicious στην κατηγορία της εστίασης και του καφέ και τα Today's Delicious Stores, το καινοτόμο συνδυαστικό concept εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής. Όλα αποτελούν τις πρώτες ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων που λειτουργούν 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 100.000 πιστούς επισκέπτες.

Σήμερα, ο Όμιλος απαρτίζεται από 75 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Σίνδος, Περαία - Ν. Επιβάτες, Λαγκαδάς, Θέρμη, Λάρισα, Κοζάνη, Κατερίνη, Σέρρες, Κομοτηνή, Ν. Μουδανιά, Ν. Καλλικράτεια, Καλλιθέα Χαλκιδικής, Ρόδος), ενώ απασχολεί πάνω από 800 εργαζόμενους.

TODAY STORES - (Μικρή Λιανική και Καφές)

Το brand Today stores αποτελεί ιστορικά το πρώτο brand του Ομίλου που έφερε αέρα καινοτομίας στην αγορά των convenience stores με την σταθερή και με συνέπεια λειτουργία 24 ωρών την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα καταστήματα του Δικτύου Today stores προσφέρουν 10.000 επώνυμα τυποποιημένα προϊόντα καθημερινής χρήσης και αγοράς.
Λαμβάνοντας υπόψιν την τάση για ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία τα καταστήματα του Δικτύου Today Stores συστήνουν ένα εξειδικευμένο posto καφέ δημιουργώντας έτσι μια δεύτερη πηγή ταμειακών εισροών για το κάθε κατάστημα ξεχωριστά με μικρό κεφάλαιο επένδυσης και χαμηλό επίπεδο ρίσκου.

Το ύψος της αρχικής επένδυσης ανέρχεται στα 54.000 ευρώ (κατασκευαστικό κόστος και εξοπλισμός), ενώ τα δικαιώματα εισόδου ανέρχονται στα 10.000 ευρώ. Για το αρχικό εμπόρευμα απαιτούνται 12.000, ενώ τα δικαιώματα εκμετάλλευσης (royalties) ανέρχονται στα 1.000 το μήνα. Η διάρκεια της σύμβασης ανέρχεται σε 9 χρόνια.

TODAYLICIOUS - (Εστίαση και Καφές)

Με το brand Todaylicious το 2011 ο Όμιλος Today Group έκανε την είσοδο στον χώρο της καφεστίασης ως φυσική συνέχεια της ιδιαίτερης εμπορικής επιτυχίας που σημείωσε το brand Today Stores. Διατηρώντας την φιλοσοφία της συνεπούς 24ωρης λειτουργίας 7 ημέρες την εβδομάδα τα καταστήματα που φέρουν το brand Todaylicious σχεδιάστηκαν με γνώμονα την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Δικτύου Todaylicious αποτελεί η παροχή συνεχούς προστιθέμενης αξίας με άριστης ποιότητας προϊόντα εστίασης και καφέ σε value for money τιμές η οποία συνδυάζεται άψογα με το ευχάριστο και ιδιαίτερα φιλικό environmental branding.

Το υψος της αρχικής επένδυσης ανέρχεται στα 105.000 ευρώ (κατασκευή και εξοπλισμός) ενώ τα δικαιώματα εισόδου ανέρχονται στις 20.000 ευρώ.Για το αρχικό εμπόρευμα απαιτούνται 5.000, ενώ τα δικαιώματα εκμετάλλευσης (royalties) ανέρχονται στα 1.000 το μήνα. Η διάρκεια της σύμβασης ανέρχεται σε 9 χρόνια.

TODAY’S DELICIOUS STORES - (Εστίαση, Καφές και Μικρή Λιανική)

Το σήμα Today’s delicious stores γεννήθηκε από τη δυναμική σύμπραξη της φιλοσοφίας των ήδη δύο επιτυχημένων brands του Ομίλου των σύγχρονων καταστημάτων μικρής λιανικής Today Stores και των καταστημάτων καφεστίασης Todaylicious. Τα Today’s delicious stores αποτελούν μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση εκπροσωπώντας τη πιο ‘φρέσκια’ καινοτομία του Ομίλου Today Group, την οποία πρώτος εισήγαγε στον κλάδο.
Το brand Today’s delicious stores έχει καθιερωθεί ως το μοναδικό ολοκληρωμένο “one stop shop” κατάστημα προσφέροντας στον πελάτη τη δυνατότητα συνδυαστικών αγορών μιας ευρείας γκάμα προϊόντων εστίασης και καφέ με αναρίθμητες επιλογές επώνυμων τυποποιημένων προϊόντων μικρής λιανικής.

Με την ένταξη του ο υποψήφιος δικαιοδόχος απολαμβάνει διαρκή στήριξη σε θέματα διοικητικά, κατασκευαστικά, λειτουργικά, εμπορικά, προμηθειών και προβολής κλπ. Κάθε υπάρχον ή νέο μέλος του Δικτύου απολαμβάνει εξατομικευμένες υπηρεσίες βάσει των ιδιαίτερων αναγκών και γνωρισμάτων του καταστήματος του έτσι ώστε να επιτυγχάνονται τα βέλτιστα αποτελέσματα στο κάθε σημείο.
Το ύψος της αρχικής επένδυσης ανέρχεται στις 140.000 ευρ, ενώ τα δικαιώματα εισόδου ανέρχονται στις 20.000 ευρώ.Για το αρχικό εμπόρευμα απαιτούνται 15.000, ενώ τα δικαιώματα εκμετάλλευσης (royalties) ανέρχονται στα 1.000 το μήνα. Η διάρκεια της σύμβασης ανέρχεται σε 9 χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider