ΜΕΓΑ: «True Leader» για 8η συνεχή χρονιά 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΜΕΓΑ: «True Leader» για 8η συνεχή χρονιά 
Μέσα από ένα σύνολο 15.000 χιλιάδων επιχειρήσεων, η ΜΕΓΑ βρίσκεται στις 70 εταιρείες που βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων πέτυχαν να διακριθούν.

Η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., κατέκτησε για 8η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader» της ICAP Group. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, που σύμφωνα με την ICAP, μόλις 6 εταιρείες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς για 8 συναπτά έτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο θεσμός «True Leaders» αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη. Μέσα από ένα σύνολο 15.000 χιλιάδων επιχειρήσεων, η ΜΕΓΑ βρίσκεται στις 70 εταιρείες που βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων πέτυχαν να διακριθούν, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και απολύτως αντικειμενικά τα εξής μετρήσιμα κριτήρια:

• Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2017
• Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2016 στο 2017
• Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών
• Έχουν υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας)

Οι οκτώ συνεχείς ξεχωριστές διακρίσεις «True Leader» αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθειά της για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων & ποιοτικών προϊόντων όσο και στην Επιχειρησιακή της Λειτουργία.
Κατά το διάστημα 2010 - 2017, η ΜΕΓΑ αύξησε το τζίρο της κατά 135%, ενώ παράλληλα προχώρησε σε επενδύσεις συνολικής αξίας 68 εκατ. ευρώ και αύξησε το προσωπικό της πάνω από 98%. Ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες της σε 4 ηπείρους, κατάφερε να εξαπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider