Ανοίγουν Burger King στο Ελευθέριος Βενιζέλος (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγουν Burger King στο Ελευθέριος Βενιζέλος (pics)

To δεύτερο κατάστημα τους στην Ελλάδα ανοίγουν τα Burger King.



H γνωστή αλυσίδα η οποία έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας τον περασμένο Ιούνιο, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στο αεροδρόμιο της Ρόδου, τώρα προχωρά στο επόμενο βήμα με ένα νέο κατάστημα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, στο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι εργασίες κατασκευής του νέου καταστήματος βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια του.

Το νέο Burger King

Να σημειωθεί ότι η έλευση των Burger King στην Ελλάδα είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2014 και ο προγραμματισμός προέβλεπε ότι το πρώτο κατάστημα επί ελληνικού εδάφους θα άνοιγε το 2016.

Η είσοδος της αμερικανικής αλυσίδας θεωρήθηκε εξαρχής μεγάλη πρόκληση, καθώς είχε να συναγωνιστεί και άλλες δημοφιλείς αλυσίδες burger στην χώρα μας όπως τα Goody’s Burger House, Burgering Ηouse και τα Simply Burger.



Ως εκ τούτου επιλέχτηκε η ανάπτυξη της αλυσίδας εντός των ελληνικών αεροδρομίων. Μάλιστα οι εκπρόσωποι της εταιρείας SSP Eastern Europe & Middle East που έφερε την αλυσίδα στη χώρα μας έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης και σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια.

Η Burger King ιδρύθηκε το 1954 στη Φλόριντα των ΗΠΑ, διαθέτει περίπου 14.000 καταστήματα σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο σερβίροντας φαγητό σε πάνω από 11 εκατ. καταναλωτές ημερησίως.


Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.