Σε Capri Holdings μετονομάζεται η Michael Kors

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε Capri Holdings μετονομάζεται η Michael Kors

Νέα επωνυμία αποκτά η Michael Kors!

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός οίκος μόδας, μετά την οριστικοποίηση του deal για την εξαγορά του οίκου Versace, η Michael Kors θα μετονομαστεί σε Capri Holdings.

Πρόκειται για μια επωνυμία που στοχεύει να γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας, όπως τονίζει ο οίκος μόδας.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι νωρίτερα, σήμερα, ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία μεταξύ του ιταλικού οίκου μόδας, Versace και του αμερικανικού, Michael Kors, με την αξία της να αποτιμάται στα 2,12 δισ. δολάρια.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε μόλις μία ημέρα μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal, που ήταν η πρώτη που μετέδωσε ότι οι δύο οίκοι ήταν κοντά σε συμφωνία ύψους 2,35 δισ. δολαρίων, συμφωνία η οποία προβλέπει την απόκτηση του οίκου Versace από τον Michael Kors.

Η Michael Kors αναμένει τα οικονομικά στοιχεία του εν λόγω deal να γίνουν ορατά - και να αποκρυσταλλωθούν - κατά το τέταρτο δημοσιονομικό τρίμηνο. Ειδικότερα, μετά το deal ο αμερικανικός οίκος μόδας προβλέπει μείωση των προσαρμοσμένων κερδών ανά μετοχή το 2020, αλλά αύξηση των κερδών ανά μετοχή το 2021 και το 2022. Η Michael Kors εκτιμά ότι, με την απόκτηση της Versace θα δει αύξηση των εσόδων της στο ύψος των 8 δισ. δολαρίων, αλλά και αύξηση των καταστημάτων της έως και 50%, πέριξ του αριθμού των 300 καταστημάτων, δηλαδή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider