Καθιερώνει την τηλεργασία η Uber και δίνει επίδομα 500 δολαρίων στους εργαζομένους της

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καθιερώνει την τηλεργασία η Uber και δίνει επίδομα 500 δολαρίων στους εργαζομένους της
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρέχει επίδομα ύψους 500 δολαρίων στους εργαζομένους της για να «φτιάξουν» το γραφείο τους από το σπίτι.

Τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 δίνει στους εργαζομένους της η Uber, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρέχει και επίδομα ύψους 500 δολαρίων στους εργαζομένους της για να «φτιάξουν» το γραφείο τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: «Ως εταιρεία που δημιουργήθηκε με θεμέλια την ευέλικτη εργασία, θέλουμε να παρέχουμε στην ομάδα μας τη δυνατότητα να εργαστούν από το χώρο τους, αν το επιθυμούν». Για το λόγο αυτό, συμπληρώνει, η Uber θα προσφέρει επίδομα ύψους 500 δολαρίων για να βοηθήσει τους εργαζομένους της να δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο εργασίας... μέσα στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η εταιρεία καθιστά σαφές πως η απόφαση του εργαζομένου για τηλεργασία δεν θα επηρεάσει σε κανένα επίπεδο την αξιολόγηση της αποδοτικότητάς του. Φυσικά, η επιλογή της τηλεργασίας αφορά μόνο στους υπαλλήλους γραφείου, ενώ όσον αφορά στους οδηγούς, θα παρέχονται οδηγοί οικονομικής βοήθειας και μια online πλατφόρμα μέσα από την οποία θα μπορούν να αναζητούν θέσεις εργασίας, αν το επιθυμούν για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider