Έλον Μασκ: Καλεί 7.000 εργαζόμενους της SpaceX να δουλέψουν στον πύραυλο Starship

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ: Καλεί 7.000 εργαζόμενους της SpaceX να δουλέψουν στον πύραυλο Starship
Ο CEO της διαστημικής εταιρείας απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς όλους τους εργαζομένους της SpaceX και τους ζήτησε να αυξήσουν τις προσπάθειες τους και να ασχοληθούν πιο εντατικά στο πρόγραμμα «Starship».

Να στρέψουν την απόλυτη προσοχή τους στο διαστημικό πύραυλο Starship καλεί συνολικά 7.000 εργαζόμενους της SpaceX, ο Έλον Μασκ, με επιστολή που κυκλοφόρησε στο εσωτερικό της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Business Insider, μετά την επιτυχημένη ιστορική αποστολή των δύο αστροναυτών της NASA στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με την κάψουλα Dragon, ο Έλον Μασκ δεν θέλει να χαθεί πολύτιμος χρόνος και «πιέζει» για αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

Συγκεκριμένα, ο CEO της διαστημικής εταιρείας απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς όλους τους εργαζομένους της SpaceX και τους ζήτησε να αυξήσουν τις προσπάθειες τους και να ασχοληθούν πιο εντατικά στο πρόγραμμα «Starship» τον επαναχρησιμοποιούμενο πύραυλο που έχει σχεδιαστεί για να προσγειωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον στη Σελήνη και να «στείλει» 10 ανθρώπους – την κάθε φορά - στον Άρη.

NASA και SpaceX: Δείτε τη στιγμή της ιστορικής διαστημικής εκτόξευσης

Μετά από «απουσία» 9 ετών, η NASA και η SpaceX κατάφεραν να εκτοξεύσουν με επιτυχία Αμερικανούς αστροναύτες στο διάστημα, από αμερικανικό έδαφος και με αμερικανικό εξοπλισμό.

Ιστορία γράφτηκε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ του Σάββάτου, καθώς η NASA και η SpaceX εκτόξευσαν την πρώτη επανδρωμένη αποστολή, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, με τους Αμερικάνους αστροναύτες να βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη και να κατευθύνονται πλέον στον Διεθνές Διαστημικό Σταθμό.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider