Κορονοϊός: Τα McDonald's μειώνουν τα μενού για να διευκολύνουν τους εργαζόμενους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορονοϊός: Τα McDonald's μειώνουν τα μενού για να διευκολύνουν τους εργαζόμενους
Οι πελάτες δεν θα είναι πλέον σε θέση να παραγγείλουν πρωινό όλη την ημέρα ή σαλάτες, σάντουιτς και προσφορές.

Σημαντικά πρόκειται να περιορίσουν τα μενού τους στις ΗΠΑ τα McDonald's, ώστε να βοηθήσουν τους εργαζόμενους που δουλεύουν στα καταστήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Στην απόφαση αυτή που έγινε γνωστή μέσω του Business Insider, ο γίγαντας του fast food αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τροφοδοσίας και εφοδιασμού. Αντίθετα, αυτό το απλοποιημένο μενού είναι για να διευκολύνει τα εστιατόρια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι πελάτες δεν θα είναι πλέον σε θέση να παραγγείλουν πρωινό όλη την ημέρα ή σαλάτες, σάντουιτς και προσφορές.

Ποια προϊόντα θα συνεχίσουν να πωλούνται κανονικά

Σύμφωνα με το Business Insider, τα προϊόντα που θα συνεχίσουν να πωλούνται θα είναι τα καλύτερα και τα πιο αγαπημένα των πελατών.

Τα αγαπημένα των πελατών είναι τα McMuffins, τα McChicken Biscuits και τα McGriddles, τα οποία ωστόσο θα είναι διαθέσιμα το πρωί. Τα μεγάλα Mac, τα χάμπουργκερ με πατάτες και Filet-O-Fit θα είναι διαθέσιμα στους πελάτες για το υπόλοιπο της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι στις αλυσίδες McDonald's αλλά και σε άλλες αλυσίδες fast food έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τον κορονοϊό, φοβούμενοι να πηγαίνουν στη δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες, εγκαταλείποντας τα σπίτια τους. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση των McDonald's προσπαθεί να τους απορροφήσει ένα μεγάλο φόρτο εργασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider