Goldman Sachs: Η Apple Card είναι η πιο επιτυχημένη πιστωτική που έχει κυκλοφορήσει ποτέ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Η Apple Card είναι η πιο επιτυχημένη πιστωτική που έχει κυκλοφορήσει ποτέ
Το καταναλωτικό κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το νέο προϊόν.

Την πιο επιτυχημένη κυκλοφορία πιστωτικής κάρτας, που έχει γίνει ποτέ, χαρακτήρισε την κυκλοφορία της Apple Card, ο Ντέιβιντ Σόλομον, CEO της Goldman Sachs, κατά την ομιλία του στη συνάντηση των μετόχων την Τρίτη.

«Σε μόλις 3 χρόνια, έχουμε συγκεντρώσει περισσότερα από 55 δισ. δολάρια σε καταθέσεις στην πλατφόρμα Marcus, παραγάγαμε περισσότερα από 5 δισ. σε δάνεια, δημιουργήσαμε μία νέα πλατφόρμα για πιστωτικές κάρτες και κυκλοφορήσαμε την Apple Card» ανέφερε ο Σόλομον προσθέτοντας πως «πιστεύουμε πως είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία πιστωτικής κάρτας, που έχει γίνει ποτέ».

Μάλιστα, ο CEO της Goldman Sachs τόνισε πως «από τον Αύγουστο, έχουμε δει με χαρά πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το προϊόν από το καταναλωτικό κοινό. Από την πλευρά της λειτουργίας και του ρίσκου, έχουμε διαχειριστεί τη ζήτηση χωρίς προβλήματα και χωρίς να ρίξουμε το επίπεδο της ποιότητας».

Παράλληλα, σύμφωνα με το CNBC, ανακοίνωσε πως η τράπεζα «δημιουργεί πλατφόρμες ηλεκτρονικών συναλλαγών «νέας γενιάς» και μία νέα επιχείρηση διαχείρισης εταιρικής ρευστότητας, που θα τονίσουν την πλεονεκτική θέση της τράπεζας στο χώρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider