Netflix: «Στόχος» το ορόσημο των 150 εκατ. συνδρομητών στο β' τρίμηνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: «Στόχος» το ορόσημο των 150 εκατ. συνδρομητών στο β' τρίμηνο
Οι αναλυτές αναμένουν πως θα ξεπεράσει τους 200 εκατ. συνδρομητές μέχρι το τέλος του 2020. 

Ακόμα ένα ορόσημο αναμένεται να περάσει σήμερα το Netflix, αυτό των 150 εκατ. συνδρομητών παγκοσμίως!

Η εταιρεία ολοκλήρωσε το πρώτο τρίμηνο του 2019 με 148,9 εκατ. συνδρομητές και προέβλεψε ότι θα αποκτήσει ακόμα 5 εκατ. συνδρομητές στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.

Σύμφωνα με το Marketwatch, το Netflix ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατ. συνδρομητών πριν από ακριβώς 2 χρόνια, στο δεύτερο τρίμηνο του 2017. Ο ρυθμός ανόδου έχει παρουσιάσει αύξηση από τότε, καθώς η εταιρεία έχει πιο έντονη παρουσία διεθνώς, εκτός των συνόρων των ΗΠΑ. Ενώ, οι αναλυτές αναμένουν πως θα ξεπεράσει τους 200 εκατ. συνδρομητές μέχρι το τέλος του 2020.

Η παρουσία σε διεθνές επίπεδο φαίνεται πως είναι ο κύριος λόγος αύξησης του αριθμού συνδρομητών. Συγκεκριμένα, όταν το Netflix ξεπέρασε το ψυχολογικό όριο των 100 εκατ. συνδρομητών, οι αριθμοί ήταν ισόποσα μοιρασμένοι ανάμεσα σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες. Σύμφωνα με το Marketwatch, όμως, όταν η εταιρεία δημοσιεύσει τα αποτελέσματα τριμήνου, περισσότερο από το 60% του κοινού της 0 -ή 95 εκατ. συνδρομητές- θα βρίσκονται εκτός ΗΠΑ.

Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως η εγχώρια ανάπτυξη της εταιρείας παρουσιάζει ύφεση, εξαιτίας του ανταγωνισμού, ο οποίος αναμένεται να γίνει πιο έντονος τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider